restaurante casa alba

X

Salons per a esdeveniments

X

Els nostres salons per a esdeveniments són espais especialment dissenyats per a la seua comoditat, amb facilitat per a crear ambients diferents depenent dels seus desitjos.

Així mateix, tenim un xicotet menjador privat en «El celler» i espai de jocs per als xiquets, on es divertiran sense cap risc.

SALÓ PRINCIPAL

Fusta, llum i espai és la nostra posada en escena. Intentem que un tracte senzill i pròxim ajude a connectar-los amb una cuina basada en arrossos amb un marcat caràcter tradicional i mediterrani.

A més, disposem d'un rostidor perquè puguen gaudir d'una bona carn. Les nostres àmplies taules per a reunions de fins a dotze comensals o les nostres taules més íntimes ofereixen la versatilitat necessària perquè se senten felices amb nosaltres.
salon principal restaurante casa alba
salon alba restaurante casa alba salones para eventos

SALÓ ALBA

En el Saló Alba podràs gaudir d'una celebració privada amb les comoditats d'un espai ampli i acollidor.

Fer gaudir amb familiars i amics és el nostre objectiu, per aqueix motiu posem a la seua disposició tot el nostre saber fer en cuina i els nostres salons per a esdeveniments perquè les seues celebracions siguen irrepetibles.
salon alba restaurante casa alba salones para eventos

CELLER

Un lloc atemporal, un nexe entre l'exclusiu i la intimitat es donen en el nostre xicotet celler, on hem situat una única taula per a fer de les seues reunions un moment de pau envoltats de més de 700 botelles de vins nacionals i internacionals.

Els amants del vi i de la bona cuina trobaran un espai acollidor i càlid.

LA TERRASSA

La terrassa del nostre restaurant l'hem concebuda com un lloc que, durant el dia, siga una avantsala per a bon menjar i on els xiquets puguen passar-ho bé de manera segura i a l'aire lliure.

A la nit, es converteix en un espai on prendre una copa relaxats i allunyats de sorolls. A més, en ella podem oferir-los recepcions per a les seues celebracions i esdeveniments.

SERVEIS EXTRES

En els nostres salons per a esdeveniments podràs comptar amb els següents serveis: tallador de pernil, taula dolça, decoració floral, animació infantil, *discomóviles, orquestres, espectacles de màgia, inflables per a xiquets, etc.

Casa Alba per a les teues celebracions més especials

va
Skip to content